Je winkelwagen is momenteel leeg
Probeer deze 3 confituren. De dubbele aardbeienjam is een frisse kijk op een echte klassieker, de vijgenjam is ideaal voor bij een kaasplankje of een stuk versgebakken brood en de kokos en passievrucht smaakt naar zonnige dagen op een tropisch eiland.
Probeer 3 van de populairste confituren of maak ze deel van een geschenkmand. De dubbele aardbeienjam is een frisse kijk op een echte klassieker, gemaakt van sappige aardbeien van het veld en de smaakvolle aardbeien uit het bos. De vijgenjam is ideaal voor bij een kaasplankje of een stuk versgebakken brood. De laatste jam is een combinatie van kokos en passievrucht die smaakt naar zonnige dagen op een tropisch eiland.
Ingrediënten:
Vijgenjam: vijgen 60%, rietsuiker, geconcentreerd citroensap, geleermiddel (pectines). Bereid met 60 g fruit per 100 g. Totaal suikergehalte: 55 g per 100 g.
Kokosjam: rietsuiker, kokosmelk 30% (gedehydrateerde kokosmelk 90%, maltodextrine, natriumcaseïnaat (@melk)), passievrucht 24%, geleermiddelen (vruchtenpectine, calciumcitraat), geraspte kokos. Totaal suikergehalte: 49 g per 100 g.
Aardbeienjam: aardbeien 53%, rietsuiker, wilde aardbeien 8%, geleermiddel (vruchtenpectine), geconcentreerd citroensap. Bereid met 61 g fruit per 100 g. Totaal suikergehalte: 55 g per 100 g.
Bestel de jam vandaag nog online of kom langs in onze winkel om hem te bemachtigen.
Items van productcarrousel